News

Ο Landbauer επισκέπτεται την εταιρεία εκτύπωσης Marzek με τον Matthias Krenn, τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της οικονομίας της ελευθερίας και τον πρόεδρο του περιφερειακού κόμματος Christian Höbart.

Ο Landbauer επισκέπτεται την εταιρεία εκτύπωσης Marzek με τον Matthias Krenn, τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της οικονομίας της ελευθερίας και τον πρόεδρο του περιφερειακού κόμματος Christian Höbart.

Και ότι οι στατιστικές για το έγκλημα είναι φονικές. “Πρέπει τελικά να αρχίσουμε ξανά να τιμωρούμε άτομα που διαπράττουν εγκλήματα.” “

Το ακούσια μεγάλο μεσημεριανό διάλειμμα τελείωσε. Ο Landbauer επισκέπτεται την εταιρεία εκτύπωσης Marzek με τον Matthias Krenn, τον ομοσπονδιακό πρόεδρο της οικονομίας της ελευθερίας και τον πρόεδρο του περιφερειακού κόμματος Christian Höbart. Ακούει προσεκτικά, δεν κάνει ερωτήσεις και αφήνει την κακοποίηση σε άλλους. Αυτή η προεκλογική εκστρατεία αφορά περισσότερο την αποτελεσματική εμφάνιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης παρά την επίδειξη εγγύτητας προς τους ανθρώπους. Μια επιτυχία – τουλάχιστον διπλασιασμός του αποτελέσματος του 2013 (8,21 τοις εκατό), κατά προτίμηση δεύτερος μπροστά από το SPÖ – αναμένεται “” φυσικά “”.

Πρόκειται για επιβίωση

Οι Πράσινοι έχουν εντελώς διαφορετικές ανησυχίες για να ανησυχούν. Η απόδοσή σας στην Κάτω Αυστρία θα αποφασίσει επίσης αν το ομοσπονδιακό κόμμα σας θα επανέλθει στα πόδια του – ή εάν η αποτυχία σας στις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου ήταν η αρχή του τέλους. Στο Schreinergasse στο St. Pölten ο κόσμος είναι ακόμα καλός. Ένα βιολογικό παντοπωλείο, ένα παγκόσμιο κατάστημα, ένα κατάστημα οικολογικών υποδημάτων. Η Helga Krismer υποδέχεται θερμά εδώ. Ο πράσινος υποψήφιος τολμάει μια αυθόρμητη επίσκεψη στο σπίτι και συναντά έναν ενθουσιώδη συμπαθητή. «Ποτέ μην με πιστεύεις!», Λέει στους εργαζόμενους της εκστρατείας της καθώς φεύγει από το σπίτι. “Έχεις schnapps;” “” Λοιπόν, ακόμα καλύτερα! “

Η Krismer γνωρίζει το βάρος που πρέπει να επωμιστεί, αλλά λέει: “” Εάν η κορυφή είναι πολύ θαρραλέα, θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ με εμένα. Από τη φύση μου είμαι κάποιος που του αρέσει να αντιμετωπίζει και να πολεμά. Είμαι λίγο άφοβος. “” Ο κτηνίατρος από το Τιρόλο, ο οποίος ζούσε στο Μπάντεν από τις πανεπιστημιακές ημέρες, φαίνεται προσιτός, κάτω από τη γη, κάτι που είναι επίσης εμφανές στην εκστρατεία των οδών. «Τον ξέρω από την τηλεόραση ούτως ή άλλως», λέει ένας άντρας, όταν ο Κρίσμερ του δίνει ένα φυλλάδιο και σόγια καλυμμένη με σοκολάτα στην Κάτω Αυστρία. “” Δεν είμαι ούτως ή άλλως αρνητικός; “” “Naaa …” “

Μία ακόμη προσπάθεια επίσκεψης στο σπίτι, αλλά δεν είναι πολλοί στο σπίτι μέχρι τα μέσα του πρωινού. Μια γυναίκα χτυπά λίγο πολύ την πόρτα μπροστά από τη μύτη του Krismer. Λόγω των Πρασίνων, έπρεπε να κλείσει το μαγαζί της στη Mariahilfer Strasse και σχεδόν έχασε τα προς το ζην. “” Αλλά δεν είμαστε οι βιεννέζικοι Πράσινοι “,” δοκιμάζει ο Krismer. Μάταια: “” Είναι το ίδιο πάρτι. “”

ΟΧΙ ακριβως. Τουλάχιστον οι Κάτω Αυστριακοί Πράσινοι θέλουν να έχουν μάθει από λάθη του παρελθόντος. “Προσπαθήσαμε πραγματικά να κάνουμε σαφέστερες προσφορές στους ψηφοφόρους”, λέει ο Krismer. “” Για να δείτε ότι οι Πράσινοι κατανοούν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.reduslim στην τιμή φαρμακείο Μέχρι το απόγευμα της 28ης, θα είμαι πιο έξυπνος και θα ξέρω αν έχει γίνει αποδεκτό. “”

Από την ασφαλή πλευρά

Είναι ένα μέρος που δεν θα περίμενε κανείς τους Νέους. Στη μέση των πεδίων του εκτεταμένου δήμου Gerasdorf, το κόμμα, το οποίο είναι συνήθως αστικό και κομψό, συναντά σε μια πιτσαρία με πιθανούς ψηφοφόρους. Έχετε προσκαλέσει να γνωρίσετε την κορυφαία υποψήφια Indra Collini και τον βιεννέζικο σύμβουλο Beate Meinl-Reisinger. Επειδή τα ροζ ανταγωνίζονται για πρώτη φορά στη Κάτω Αυστρία. Και από πολιτική άποψη, ο Collini είναι μια κενή πλάκα. “” Ναι, είμαι φρέσκο ​​πρόσωπο, αλλά όλοι οι κορυφαίοι υποψήφιοι αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος “,” θέτει σε προοπτική. Ο 47χρονος οικονομολόγος επιχειρήσεων μιλά με μια διακριτική διάλεκτο Vorarlberg. Πριν από 20 χρόνια μετακόμισε στην Κάτω Αυστρία για δουλειά και έζησε στο Brunn am Gebirge για δώδεκα χρόνια. Δημιούργησε την οργάνωση των Νέων στο κράτος σε εθελοντική βάση. Είναι κρατική εκπρόσωπος από το φθινόπωρο. Και οι δημοσκοπήσεις μιλούν γι ‘αυτούς: Πιο πρόσφατα, οι Νέοι ήταν έξι τοις εκατό, μπροστά από τους Πράσινους. Με αυτό, η είσοδος στο κρατικό κοινοβούλιο θα καθοριστεί.

Η Κολίνι παρουσίασε τις ιδέες της για τη χώρα μπροστά σε 16 ακροατές. Πρόκειται για το πάγωμα του χρέους, τη διαφάνεια και τον έλεγχο, τα οποία είναι βασικά ζητήματα για τους Νέους. Συγκεκριμένα, θέλει να κάνει εκστρατεία για ένα χρέος στο σύνταγμα του κράτους, “” σε συνδυασμό με ένα φρενάρισμα δαπανών, “” όπως λέει. Σε τελική ανάλυση, η Κάτω Αυστρία έχει το δεύτερο υψηλότερο επίπεδο χρέους μετά την Καρινθία. Η κατάργηση της αναλογικής εκπροσώπησης είναι επίσης κορυφαία προτεραιότητα για αυτούς. Το σύστημα, σύμφωνα με το οποίο κάθε κόμμα με συγκεκριμένη δύναμη έχει δικαίωμα έδρας στην επαρχιακή κυβέρνηση, υπάρχει μόνο στην Άνω Αυστρία. Το τρίτο μεγάλο θέμα σας είναι η φροντίδα των παιδιών. “” Το 50% των εγκαταστάσεων είναι κλειστές στις τέσσερις το απόγευμα. Πρέπει να το αναπτύξετε. “” Οι άνθρωποι τρώνε στο κοινό. Ένας από τους καλεσμένους σημειώνει ότι δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία σε κάθε τοποθεσία. Θα μπορούσε να ρυθμιστεί όπως απαιτείται. “”

Οι Νέοι χρειάστηκαν 1.000 δηλώσεις υποστήριξης για να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Υπογραφή πρέπει να υποβληθεί στο δημοτικό γραφείο. Ένα εμπόδιο που, σύμφωνα με τον Collini, δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστεί. Δεν έχουμε δει τους εργαζόμενους της εκκλησίας να πείσουν τους ανθρώπους να μην το κάνουν. Με συγκλόνισε πόσο ισχυρή είναι η τάση να επιμένω στο παλιό σύστημα “,” είπε ο Collini.

Το δεξαμενόπλοιο συνεχίζει

Επειδή οι περισσότεροι εδώ έχουν την αίσθηση ότι το Tanker Niederösterreich θα συνεχίσει να ταξιδεύει στην ίδια κατεύθυνση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και για διαφορετικούς λόγους. Τα οικονομικά δεδομένα είναι κατώτερα από αυτά. Ο Peter Mayerhofer, περιφερειακός οικονομολόγος στο ινστιτούτο οικονομικής έρευνας Wifo, βλέπει την Κάτω Αυστρία στα βασικά δεδομένα της ομοσπονδιακής τάσης, αλλά θεωρεί ότι τα δυτικά ομοσπονδιακά κράτη είναι οι πιο δυναμικές οικονομικές περιοχές λόγω της εγγύτητάς τους με τη νότια Γερμανία. “” Η Κάτω Αυστρία είναι πολύ μακριά. “” Οι σαφείς αναπτυξιακές διαφορές είναι χαρακτηριστικές του ομοσπονδιακού κράτους. Η οικονομική δύναμη στα νότια της Βιέννης είναι πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο, το βόρειο Weinviertel υστερεί πολύ πίσω. Προκειμένου να περιοριστεί η οικονομική αδυναμία και η μετανάστευση εκεί, ο ερευνητής συμβουλεύει τη δικτύωση πέρα ​​από τα σύνορα, για παράδειγμα στον τομέα του τουρισμού. Και σε μια “” περιφερειακή πολιτική προσανατολισμένη στο ανθρώπινο κεφάλαιο “”, δηλαδή, να ενισχύσει την περιοχή εκεί με πολιτισμό και ελκυστικές θέσεις εργασίας, ώστε οι καταρτισμένοι Κάτω Αυστριακοί να βρουν ενδιαφέρουσες θέσεις εργασίας και ένα συναρπαστικό περιβάλλον διαβίωσης για τον ελεύθερο χρόνο τους.

Όταν ο κυβερνήτης σπεύδει την Κάτω Αυστρία, μαζεύει για “” έργα φάρων με χάρισμα σε όλη την Ευρώπη “”. Έχει την ευκαιρία να το κάνει με την ευλογία εκατομμυρίων δολαρίων για το Πανεπιστήμιο Αριστείας στο Gugging και την παρουσίαση των μελλοντικών κεντρικών γραφείων της RWA στο Korneuburg.

Σε μια χώρα στην οποία οι ψηφοφόροι παρείχαν πρόθυμα στο ÖVP την πλειοψηφία λίγο κάτω από πενήντα τοις εκατό στις τελευταίες εκλογές, ο «φόβος της παντοδυναμίας» δεν είναι κρίσιμο ζήτημα, λέει ο Peter Filzmaier. “” Με τον εκλογικό στόχο να σπάσεις το απόλυτο, κινητοποιείς μόνο τις δικές σου βασικές τάξεις. “”

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Ο προϊστάμενος του FPÖ Heinz-Christian Strache απέρριψε έναν πιθανό συνασπισμό τριών κομμάτων μετά τις εκλογές του Εθνικού Συμβουλίου. Πιστεύει ότι αυτό δεν είναι πρόσφορο », δήλωσε η Strache στους δημοσιογράφους στο Ίνσμπρουκ την Πέμπτη. Ο πρόεδρος του κόμματος πραγματοποίησε δημοψήφισμα για τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου της CETA – όπως έχει ήδη αναφερθεί από τον Norbert Hofer, δεύτερη στη μπλε λίστα – μια κατάσταση του συνασπισμού.

Ο πληθυσμός χρειάζεται ως ρυθμιστής. “” Ο λαός πρέπει να έχει την ευκαιρία να διορθώσει τις κοινοβουλευτικές αποφάσεις “, δήλωσε ο Strache. Ωστόσο, το FPÖ δεν είναι ουσιαστικά εναντίον συμφωνιών ελεύθερου εμπορίου. Ωστόσο, δεδομένου ότι στο παρελθόν διαπραγματεύονται συμφωνίες όπως η CETA, τελικά δεν θα προχωρήσει χωρίς δημοψήφισμα. Η δικαιοδοσία του έθνους-κράτους το χρειάζεται σίγουρα, είπε ο Strache.

Ο αρχηγός του FPÖ δανείστηκε από την Ελβετία όχι μόνο όταν ζητούσε μια πιο άμεση δημοκρατία. Επειδή, ενώ θεώρησε έναν τριμερή συνασπισμό ως “” μη σκόπιμο “, ο Στράτσι πρότεινε τη δυνατότητα μιας λεγόμενης” κυβέρνησης συγκέντρωσης “με βάση το ελβετικό μοντέλο. “” Κάθε κόμμα λαμβάνει, για παράδειγμα, πάνω από δέκα τοις εκατό κυβερνητική ευθύνη “, εξήγησε η ελευθερία. Στη συνέχεια, πρέπει να αναζητηθούν πλειοψηφίες στο κοινοβούλιο.

Ο στόχος του FPÖ είναι “να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο”, “είπε ο Strache. Βασικά όλα είναι δυνατά, αλλά παλεύεις να “” ψηλώσεις στο βάθρο όσο το δυνατόν περισσότερο. Το FPÖ έχει “” πολλές μεγάλες προσωπικότητες “” για υπουργικές θέσεις για οποιαδήποτε κυβερνητική συμμετοχή, με τον Strache να δίνει παραδείγματα στους Herbert Kickl και Norbert Hofer. Άτομα αρέσουν στον Άνω Αυστριακό LHStv. Ο Manfred Haimbuchner ή ο προϊστάμενος του Τιρολέζου FPÖ, Markus Abwerzger, θα προτιμούσαν να βρίσκονται στις χώρες. “Ο Haimbuchner είναι ίσως ο μελλοντικός κυβερνήτης της Άνω Αυστρίας και ο Abwerzger έχει έναν σαφή στόχο – να γίνει νούμερο δύο στο Τιρόλο”, δήλωσε ο Strache.

Ο ηγέτης του FPÖ επέκρινε έντονα την τρέχουσα κόκκινη-μαύρη κυβέρνηση και είδε και τα δύο κόμματα σε κρίση αξιοπιστίας. Οι «turbo καπιταλιστές» όπως ο Tal Silberstein ή ο Hans Peter Haselsteiner θα ήταν μεταξύ των πιο κοντινών συμβούλων του αφεντικού της SPÖ Christian Kern. “” Μπορείς επίσης να πεις από το γεγονός ότι ο Άλφρεντ Γκουζενμπάουερ δεν γεμίζει το λαιμό του “,” χλεύησε ο Στράτσε. Το αφεντικό του FPÖ είδε επίσης μια «μεγάλη ανεντιμότητα» με τον υπουργό Εξωτερικών και τον κορυφαίο υποψήφιο του ÖVP Sebastian Kurz. Επειδή η αποχώρηση του πρώην αφεντικού της ÖVP Reinhold Mitterlehner είχε προγραμματιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως θα αποδειχθούν τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Επιπλέον, ο Kurz συμμετείχε σε όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια, οπότε ήταν ο παλιός ÖVP, πρόσθεσε ο Strache.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Σύνδεση Σύνδεση με Facebook Henry Knuddi Παρ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 10:23 π.μ. αναφορά

Γιατί είναι το fpö κατά της ceta, γιατί οι bumstis δεν μπορούν να πουλήσουν καλώδια

mfp7764 Παρ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 1:32 μ.μ.

Ο Bumsti έχει περισσότερα στο αχλάδι του από ό, τι στο μικρό σου δάχτυλο, το Punch

Σύνδεση Σύνδεση με Facebook Σελίδα 1 από 1  

Ex-LHStv του Σάλτσμπουργκ Ο Άρνο Γκάστιγκερ παραιτήθηκε από το ÖVP σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η κυβέρνηση έχει ένα φιλελεύθερο πρόσωπο με λίγο τυρκουάζ ή μαύρο μακιγιάζ.

Ο πρώην Αναπληρωτής Κυβερνήτης του Σάλτσμπουργκ Άρνο Γκάστιγκερ παραιτήθηκε από το Λαϊκό Κόμμα σε διαμαρτυρία κατά του Ομοσπονδιακού Κόμματος ÖVP υπό τον Καγκελάριο Σεμπάστιαν Κούρζ. Πριν από λίγες μέρες, μετά από 47 χρόνια ως μέλος του Wirtschaftsbund, τερμάτισε τη συμμετοχή του στο κόμμα του, όπως αναφέρεται από τους “” Salzburger Nachrichten “” (SN) και “” Krone “” στις εκδόσεις του σήμερα, Τετάρτη.

Επίσης ενδιαφέρον: Τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος για τον Sebastian Kurz

Σε επιστολή προς τον περιφερειακό πρόεδρο της Οικονομικής Ένωσης του Σάλτσμπουργκ, Konrad Steindl, ο Gasteiger έδωσε αρκετούς λόγους για το βήμα του. Το Λαϊκό Κόμμα ήταν ένα δημοκρατικό κόμμα του πολιτικού κέντρου. Κάτω από τον Κούρζ, έχει γίνει ένα δεξιό λαϊκιστικό κίνημα. “” Το περιεχόμενο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με επικεφαλής τον Κούρζ κυριαρχείται από το FPÖ. Η κυβέρνηση έχει ένα φιλελεύθερο πρόσωπο “” με λίγο τυρκουάζ ή μαύρο μακιγιάζ “”, ανέφερε το “” Salzburger Nachrichten “” στην αποχαιρετιστήρια επιστολή.

“Για λίγο καιρό Co., η ξενοφοβία είναι η ευκαιριακή επιλογή για πολιτική επιτυχία ”

Σύμφωνα με το FPÖ, ο Kurz βασίζεται στην κινητοποίηση συναισθημάτων εναντίον προσφύγων, μεταναστών και αλλοδαπών. Ήδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, προέκυψε η εντύπωση ότι ο Κούρζ θεωρούσε τους πρόσφυγες σαν χαλασμένα αγαθά που θα έπρεπε να επιστραφούν αμέσως στον αποστολέα. Σε μεγάλο μέρος του FPÖ, ο εθνικισμός, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι γενετικά αγκυροβολημένοι. Εν συντομία Η ξενοφοβία είναι η ευκαιριακή επιλογή για πολιτική επιτυχία “, έγραψε ο Gasteiger. Για παράδειγμα, ανέφερε τη στάση της κυβέρνησης για το σύμφωνο μετανάστευσης.

© APA / ROBERT JAEGER Αντιπρόεδρος της Χάινζ-Κρίστιαν Στράτσι με τον Ομοσπονδιακό Καγκελάριο Σεμπαστιάν Κούρζ

Μια άλλη κριτική για τον Gasteiger απευθύνεται στα τμήματα FPÖ. «Όταν σχηματίστηκε η κυβέρνηση, ο Κουρζ παραδόθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός ασφαλείας, η αστυνομία, ο στρατός και όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας στην άκρα δεξιά». «Ο Γκάστειγκερ αναφέρει επίσης την εκπαιδευτική πολιτική ως λόγο. Εδώ χρησιμοποιείται η αρχή “” βρίσκουμε το μέλλον στο παρελθόν “” και “” πολιτική υπαγόρευση αντί για επιστημονική προετοιμασία “”.

Κριτική για την “εικόνα του Κούρτ στην κοινωνική πολιτική” “

Τέλος, ο πρώην πολιτικός επέκρινε την “αυτο-εικόνα του Κουρζ στην κοινωνική πολιτική” “. Αυτό είναι προφανές στο παιδικό μπόνους. Οι υψηλόμισθοι λαμβάνουν 1.500 ευρώ από φόρους – αυτό είναι πολύ θετικό στην Αυστρία, μια χώρα με υψηλό φόρο. Οι φτωχοί μονογονείς λαμβάνουν επιπλέον 250 ευρώ ετησίως μέσω της μείωσης της εισφοράς ασφάλισης ανεργίας. Όσοι χρειάζονται περισσότερο παίρνουν λίγο. «Δώστε στους πλούσιους και κρατήστε τους φτωχούς μικρούς» »είπε ο Γκάστιγκερ. Για αλλοδαπούς με χαμηλή γνώση Γερμανικών, το ελάχιστο εισόδημα πρέπει να μειωθεί κατά 300 ευρώ. “Είναι λιγότερο πεινασμένοι από εκείνους που μιλούν καλά γερμανικά, πληρώνουν λιγότερο για ενοίκιο;” “

Ένα αγκάθι στην πλευρά του Gasteiger ασχολείται με την κριτική στο κόμμα. Το Λαϊκό Κόμμα πριν από τον Sebastian Kurz είχε πάρα πολλές δημόσιες διαφωνίες στο κοινό. “” Τώρα έχει φτάσει στο άλλο άκρο και έχει γίνει βραχυπρόθεσμος λατρευτικός σύλλογος. “” Οι ανησυχίες θα απορριφθούν σε σχέση με δημοσκοπήσεις. Στη συνέχεια, ο Gasteiger επεσήμανε ότι η κριτική δεν απευθύνεται στην Οικονομική Ένωση του Σάλτσμπουργκ. Η παραίτησή του είναι ο μόνος τρόπος να τερματιστεί η ένταξή του στο Αυστριακό Λαϊκό Κόμμα.

Λαϊκό Κόμμα του Σάλτσμπουργκ: “” Μην υποτιμάτε “”

Ο διευθύνων σύμβουλος του Λαϊκού Κόμματος του Σάλτσμπουργκ, Wolfgang Mayer, δήλωσε στο APA την Τετάρτη ότι η αποχώρηση του Gasteiger από το κόμμα σημειώθηκε με λύπη. Δεν θέλουμε να υπερεκτιμούμε ούτε τη γραφή του. Η συνεργασία με το ομοσπονδιακό κόμμα είναι καλύτερη από ό, τι για μεγάλο χρονικό διάστημα. “” Από τότε που ο Sebastian Kurz έγινε πρόεδρος του κόμματος, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία του κόμματος, έχουν καταγραφεί “” συνεχείς και μετρήσιμες “” καθαρές αυξήσεις στις συμμετοχές σε κόμματα.

SpanishEnglishFrenchRussian