News

A fost o experiență grozavă și nu-mi pot imagina să mă întorc Vreodată unde eram.

A fost o experiență grozavă și nu-mi pot imagina să mă întorc Vreodată unde eram.

Acesta este o motivație pentru îngrijirea distanței Sociale și măștile sunt atât de importante pentru a atenua chiar acest proces. “

An indicator cheie al gravității bolii unui pacient with COVID going fi, continue the, încărcătura virală. Termenul „încărcătură virală” refere to the level of replication to virusesului în organism și poate fi măsurat în probe de sânge și tampoane din nas și gât.

‘Studiile au constatat că cu cât este mai mare încărcătura virală în tampoanele nazofaringiene sau din sânge, cu atât boala va fi mai severă, cu încărcături virale mai mari echivalând cu două ori marișa mai mari echivalând cu doui ori sau cu mași ori sau mai no spune Hansen. Și acest lucru este indiferent de vârstă, alți factori de risc și severitate bolii la momentul prezentării la spital.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

„Datarea privind încărcătura virală poate ajuta cercetătorii să înțeleagă mai bine cursul natural al infecției COVID”, affirms the, adăugând că o scădere a încărcăturilor virale într-o populație moment

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

• CrossFit și postul intermittent l-au adjutat pe Ben Sweeney să piardă mai mult de 50 kilograms. • The vârf, the a dat vina pe or combinație de dietă și antrenament de intensitate scăzută pentru creșterea în greutate. • Sweeney lucrează cumulează venituri personale în Manhattan, ajutându-și clienții să obțină rezultate similare.

Uitându-ne la Ben Sweeney astăzi, this greu să ne imaginăm că tânărul de 32 de ani nu este în formă. În calitate de antrenor CrossFit, Sweeney poate câștiga existența oamenilor să se potrivească la fel de bine ca acum, folosind-și propria poveste de transformare ca exemplu pentru clienții săi. În timp ce acum obișnuiește să mănânce sănătos și să participe la antrenament sau intensitate ridicată, nu a fost întotdeauna cazul: cu ani în urmă, datorită un combinație de a fi indisciplinat cunair dietișî ăntia ăntia ăntiuna de aăntia ntia spune Sweeney, sa trezit cu mult peste 200 kilograms, având de-a face cu o oboseală și un stomac deranjat. Știa că trebuie să facă o schimbare, să dea rezultate nu la sosit peste noapte, subliniat Sweeney. La sfârșitul unui proces de un deceniu care urmează să devină. Iată cum a început.

Is there a specific moment of cotitură when you-ai simțit brusc motivat să te întorci în formă? La cel mai greu, am cântărit mai mult de 200 de lire sterline – nu sunt sigur care a fost greutatea reală, deoarece am fost cântărit eu doar când sunt foarte bolnav. Stomacul meu was supărat constant și eram întotdeauna obosit. Aveam 22 de ani și nu mai puteam alergă sau milă de 7 minute. Mi-aș spune, este în regulă, totuși, mă îngrămădesc.

După facultate, prietena mea mi-a spus că nu arăt nimic ca în trecut, iar cea mai bună prietenă a mea a spus că voi voi lăsa să plec. Așa că m-am readus the sală și am început să fac arte marțiale mixte, ceea ce m-a condus la CrossFit – recent, am obținut certificarea L3. Am făcut multe schimbări în dieta mea, am applicable to all the am învățat și am obținut rezultate pe care le-am căutat întotdeauna. După un proces de 9 ani va deveni, da merit.

Vorbiți-ne prin unele dintre cele mai semnificative modificări dietetice pe care le-a făcut. Îmi număr macro-urile și, în timp ce fac dieta dietă ca experiment, în cele din urmă m-am întors doar făcând post intermitent, deoarece sunt beneficii similare pentru sănătate, fără restricții grele. În general, mă asignor că mănânc lucruri de bază: meat, legume, nuci și fructe. Limit cantitatea de zahăr adăugat pe care or iau și mă assign că provine dintr-o sursă naturală (agave, syrup or arțar, miere), give chiar și tuna or limit, deoarece pot fi a diavol al zahărului.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Cum to Evolve Routine Dvs. antrenamentul? Care s-au dovedit a fi cele mai eficiente exerciții de slăbire? În ultimul timp m-am concentration mai mult pe stăpânirea mecanicilor mele, ceea ce îmi permite să fiu mai eficient și antrenamental mele. Cu combustibil potrivit în rezervor, am reușit să mă antrenez mai mult. Pentru a amesteca lucrurile, am continuat să adăugați acest lucru în cea mai multă varietate – de la arte marțiale mixte la antrenament CrossFit la rutină mai tradiționale de haltere și cardio https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/. Odată ce am băut complet Kool-Aid cu CrossFit și am început să fac program mai „competitive”, am văzut rezultate mai bune.

În prezent sunt la 180 de lire sterline. Cel mai mic, aveam aproximativ 170 de ani, iar cea mai mare greutate „sănătoasă” was 190. Accum știu că corpul meu poate rămâne între 175 și 180 în timp ce rămâne slab, menținând forânda și cum perform.

Ben Sweeney

Soția mea a observat când devin slabă și a fost fericită să mă vadă obținând rezultatele pe care le-am dorit de la schimbarea dietei mele. Am fost last person care a observation – m-am văzut într-o poză în timpul Open-ului CrossFit și m-am gândit „Așteptați, asta și spatele meu !?” The 32 of ani, accumulate more simt with adevărat confortabil în corpul meu. Înainte, mereu mă simțeam puțin „pudgy”, give am căpătat mai multă încredere. A fost o experiență extraordinară pot nu-mi pot imagina să mă întorc Vreodată unde eram.

Lăsați lire sterline și construiți încontinuit mușchiul cu postul intermitent menshealth.com

Cum rămâi motivat? Următorul meu obiectiv this simple: Fii cea mai sănătoasă versiune a mea care pot fi. În fiecare an, when CrossFit Open appears, vreau să continuu să urc în clasamentul mondial. If you have a sport for Jocurilor i don’t hit this goal, give dacă pot continue să progress, tunaci îmi arată că, de fapt, devin mai sănătos.

Ce fel de sfaturi au pentru oamenii care tocmai încep? Oricine începe doar trebuie să-și amintească că veți avea zile bune și zile proaste. Now lăsa zilele rele să te învingă. Trebuie să vă ridicați înapoi și să vă puteți întoarceți imediat după îmbunătățirea dvs., sau zi la rând. Întregul proces face mici modificări – a high duo – și apoi toate accelerates mici schimbări devin or mare schimbare, iar apoi se întâmplă magic.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

• Anii de obiceiuri alimentare nesănătoase l-au determinate de Colton Wright se creează constant în greutate, depășind aproximativ 220 kilograme. • După ce a angajat a personal antrenor, a învățat să numere macro-urile și a făcut modificări simple ale dietei, Wright a început să piardă kilogramul în plus. • Accumulate, with a greutate redusă of 183 kilograms, Wright vrea să se înmulțească și să câștige mai multă forță.

Colton Wright now credea că e în formă. Sigur, software consultant în vârstă of 31 ani din Austin, Texas, earns the birou, give was încă activ, făcând drumeții și mergând reglementări la sală. Diet sa nu era grozavă, give și-a dat seama că ar fi compensate as much as it out out. Când a început să aibă dureri de spate, l-a eliminat ca ceea ce simt corpul după ce ai lovit 30. Tensiunea arterială ridicată a fost considerată genetică. ‘Cred că cea mai înspăimântătoare parte a celor mai grele, 220 de lire sterline’, spune el, ‘s-a simțit normal’.

Punctul său de cotitură a pus în vacanță în 2018, when Wright s-a uitat neîncrezător the photograph out out. It was mai greu să-ți păcălești că build mușchi când adevărul îl privea în față. Și-a dat seama că mesele leaves „sănătoase”, even reward him bogate în calorii după antrenament, l-au subminat încet.

„M-am gândit la mine:„ Poate că trebuie doar să mă urmăresc mai bine “, spune el. The growth of strategies is potrivită, chiar dacă execuția sa a fost scurtă. S-a concentration din nou și, the trei luni după sărbătoare, whore pretinde că a scăpat cinci lire sterline. Acum un fost mult.

‘Am considerat asta o mică victorie’, spune el, ‘dar știu că nu știu cu adevărat nimic de dietă și exerciții fizice’. Dacă Vrei să faci progresul real, to decide that there are need of an antrenor – cineva care să poată built a customized regim.

‘Lucrez accumulated an antrenor care this cel mai mare susținător și majoretă al meu în tot acest process,’ spune el. ‘This is a expert în dietă și exerciții fizice, nu sunt, și am avut nevoie de ajutor de la cineva care știe să facă acest lucru și el este cel mai bun.’ Acum numără macro-urile, mănâncă mai multe legume și paste din grâu integral și are o nouă relație amoroasă cu cartofii dulci. Antrenamental iese este concentrat într-un mod special pentru arderea grăsimilor, cu cardio diminuat.

Colton Wright

‘Cel mai mare obstacol pentru mine the început to fost să-mi schimb mentalitatea of ​​a merge the sală și să or verify the list of faă of a merge the sală deoarece to become part of stilului meu de viață’, spune Wright. Structura îl ajută să-l mențină motivat. Își stabilește obiective realizabile și folosește fotografii de progres pentru a-l ajuta să vadă cât mai departe. “Schimbarea se întâmplă atât de mult,” spune el, “Photographiile spun with adevărat or poveste bună și m-au ținut pe drumul cel bun și mi-au oferit a plus de motivație”.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Wright this mândru de cât de part to ajuns: în approximate cinci luni, a slăbit 37 of lire sterline, scăzând of the 220 of lire sterline the 183. „Ca urmare, mă simt incredibil”, spune el. Acum se gândește să se întoarcă până la 200, give a percent of grăsime corporală mai sănătos.

Family și prietenii săi au observat cât de mult s-a schimbat și el, spune Wright, și nu sunt timizi pentru că aceștia își exprimă sprijinul. ‘Am pierdut foarte mult în față’, spune el. „From unde came șocul real this când merge la piscină și cămașa discharges. Acolo se întâmplă majoritatea afirmă că pozitiv! ”

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Îmi iau 3 grams of vitamin C pe zi într-un experiment pentru a avoids răcirea în această iarnă. The obicei primesc câte unul pe an, adesea după o călătorie. Până acum, bine.

I s-ar putea să fie totul în capul meu, give more confrunt with mai puțină muscular durare decât de obicei, chiar dacă am unele dintre cele mai bune activ din viața mea … chiar și cu un volum ușor mai mare. Deci, deși nu am crezut niciodată că orice supliment sau nutrient poate scădea durerea musculară, simt că se întâmplă ceva.

Știu, from also, că multe cercetări arată o scădere a leziunilor musculare cauzate de nutrienți, give niciun studiu pe care l-am analyse n a report or scădere a durerii musculare. Doar dacă nu mi-a fost dor.

După antrenamentele de ieri, m-am așteptat să fiu dureroasă la nivelul picioarelor, gluteului și partea superioară a spatelui, give existat doar puțină durere în partea superioară a spatelui. Azi am făcut …

1A) Presă de bancă – 255×1, 265×1, 275×1, 280×11 B) Rând așezat – 200x3x8

2A) DB Press – 95×7, 80×8, 65x2x102B) Pullup cu Kneeup – 8,6,4

3A) DB Incline – 60x2x63B) Face Pull – 3×12

4) BB Curl – 65×12, 75×8, 65×8, 65×12

Distractie fina,

Craig Ballantyne, CSCS, MS Faceți clic AICI pentru a-mi urma DIETA pe Twitter

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Alfredo Zuñiga Jr. nevoie amintește că s-a îngrășat – s-a întâmplat încet, give constant, from pe vremea când avea opt ani. Accum în vârstă of 19 ani și student the school, ajutând afacerea Familiei leaves from Fort Worth, Texas, the recunoa cte că motivul pentru care kilogramul continuă să se strecoare a fost unul simplu: a găsi confort în mâncare.

Give effect secundar nefericit to tuturor acelor consumuri of comfort to fost că, the vârsta of 17 ani, Zuñiga cântărea 275 or lire sterline. Greutatea lui părea scăpată from sub control. „În period cea mai grea, treceam printr-o mare depresie”, spune el, „pentru că sunt atât de nesigurate în privința corpului meu. Mă simțeam dezgustător ”.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Aproape 300 de lire sterline l-au forțat să facă față unui fapt discomfort: dacă ar putea avea slăbească și să-și recupereze corpul, va trebui să-și schimbe viața.

SpanishEnglishFrenchRussian