News

Frate, mă îndrept răspândește chestia asta la designul de la Hollywood.

Frate, mă îndrept răspândește chestia asta la designul de la Hollywood.

Încerc să-mi acumulez forța acolo unde am cel mai mult nevoie – în ischiori și în umeri. From also, lucrez la echilibru și rezistența miezului, deoarece acei mușchi mai mici mă vor face mai puternic și mai compact în coliziune. “

(În legătură cu: 3 mișcări pentru a avea un nucleu pietruit)

Acest cuvânt „coliziune” merită remarcat. Taxa brutală pe care-i sportul său sau ia asupra corpului acestei bine mediatizate. Acțiunea, prezentată luna ajunge la stadionul Wembley, this atât de convingătoare. To give, in like manner, this motivul pentru care antrenamentul său are mai mult decât decât îndoaie bilele.’O mare parte din munca mea this legată de durabilitate, deoarece, the sfârșitul zilei, corpul meu este afacerea mea’, spune Ajayi. „From oil, rămân la curent cu recuperarea obișnuită, cu crioterapie regulată, băi de gheață și întinderi.”

(În legătură cu: sfaturi pentru sports hall of the un antrenor NFL)

‘De asemenea, mănânc bine – mâncăruri organizează de calitate,’ continuă Ajayi. „Mănânc pentru a-mi feeds corpul pentru performanță, nu pentru a arăta bine, și de aceea nu mă pot vedea evitând carbohidrații. Mănânc mult orez și paste. Alunecarea prin prinderea unui defensive apparatus of 150 cm needs a depozite of glycogen bine approved, the urma urmei.

Pentru un sport aparent atât de complicat, rețeta Ajayi pentru succes fizic this revigorant de simplă: ridicat greutatea, mănâncă bine și recuperează-te în mod sensibil.

Luați în considerare această cursă accidentală către corpul unui alergător – încorporați cei trei mari jucători ai lui Ajayi, mai jos, în propriul dvs. antrenament astăzi.

1. Naveta rulează: 10 runde, 10 second odihnă după fiecareSetați conurile la 10m, 20m și 30m. Atingeți conul de pornire (A), alergați la 10m, atingând (B) și reveniți. Repetați cu celelalte conuri. Aceasta este sau rundă.

2. Rândurile TRX Y și T: 3 seturi de 12 repetări

Acest lucru vă va stabiliza articulațiile umărului. Extindeți brațele într-un „Y” deasupra capului (a). Coborâți și repetați, extinzându-vă la un „T” (b).

3. Apăsați picioarele: 5 seturi de 5 repetări

Așezați-vă cu genunchii îndoiți la 90 de grade (a). Extindeți complet picioarele înainte de a reveni plague 3 seconds pentru a avea un maxim beneficiu de cretere a puterii (b).

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Despre acest exercițiu

Muschii lucrați: spate, umeri Difficultate: medie Echipament needed: gantere, bancă

Așezați-vă pe o bancă, cu pieptul în jos, cu o ganteră în fiecare mână sub umeri. Îndoiți ușor coatele și ridicați brațele în lateral până când acestea sunt în linie cu corpul. Coborâți ganterele pe podea și repetați.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Se spune că totul este mai mare în America. Mașinile, mâncarea, cerul, talia. Dar nu există nicio problemă: Urijah Faber, eroul Californian și cea mai mare vedetă to UFC, this mic.

Stând la 5ft 6in și purtând un zâmbet larg, Faber this or contradicție plină de viață, care vorbește repede și puternic. La volanul Range Rover-ului său înnegrit, întorcându-se cu îndemânare în trafic din LA, lovește o figură neverosimilă. Puțini antreprenori with multiple commercial interest ajung acolo unde is find, luptând în cuști pentru a ajunge la vârf. Mai puțini sunt în continue to authorize self-adjusting with a fundamental în genunchiuri groaznice sau patroni de organizații caritabile pentru copied with dizabilități, numai cu abilitatea de a sufoca adversarii din octogon. Însă, pentru Faber, totul se află într-o zi de muncă.

Pe măsură ce sunt recunoscute, Cel mai frumos om în arte marțiale mixte this universal city. The 35 of ani – străvechi pentru a luptător MMA – the east încă în frowns jocului său, the mai bine of 11 ani of the debut. The a câștigat mai mult de 30 de lupte, unites with mișcări precum morphocul numit morbid de ghilotină, altele prin KO tehnic rezultat din „oprirea medicului”. Cu toate acestea, nimeni nu are a cuvânt rău de spus dese el. Dimpotrivă, faima lui transcendence sportul său și acesta apare iubit de toți cei care îi traversează calea.

Toate acestea îl fac un subiect irezistibil și motivat pentru care mă găsesc așezat pe scaunul pasagerului unei plimbări cu valet rusesc cu tematică Urijah Faber. Acest ticălos om-cum-philanthrop, este or șmecherie, now? A fel de construcție media elaborată, numai în America? În minte 48 de ore intenționate să aflu.

LEGEA # 4 Viața este după călătorie, un dor de destinație

A început with an e-mail: Sănătatea bărbaților ar putea petrece ceva timp trăind, mâncând și cazându-se cu cea mai mare vedetă din lume? In terms of two săptămâni, sunt în drum spre Sacramento, California de Nord, pentru a-l întâlni pe Faber the Ultimate Fitness fitness room. Pe drum, am citit cartea pe care a scris-o în 2012, intitulată The Laws of the Ring. Jumătate de memorie, jumătate de manual motivational, prezintă cele 36 de legi ale puterii sale, care sună ca or list of clișee bine purtate scrise de a guru al stilului de viață purtând sandale. Cu cât mă apropi mai mult de viața lui, cu atât pare mai mult oraș.

Ultimate Fitness this sediul echipei Alpha Male. Fondată de Faber în 2004, a produs de-a lungul anilor unii dintre cei mai prodigioși talenti ai UFC. Nu că ai crede așa că te uiți la locul respectiv. Atmosphere this relaxată, prietenoasă și, bine, plină de viață în ceea ce this în esență un depozit nedescris. Muzica is harmless, but more than luptătorii fără nume is încălzesc și stau inactive. Împodobirea pereților sunt afișați de luptă necesară și decupaj de presă, împreună cu mai multe portrete franco-bizare în marime naturală ale eroului nostru. A tall pestilence, this puțin dezamăgitor.

Apoi, cineva intră și starea de spirit se schimbă. “Hei! Ești tipul din Marea Britanie, acum?” Îmi strânge mâna cu o energie nervoasă, evident the fel de inconfortabilă ca mine. “Sunt Urijah”, i spune. Știu cinema asta. L-am studiat. Ar fi imposibil să nu-l recunoaștem: părul lung și blond (the urma urmei this “The California Kid”), scurt, dar larg, care poartă genul bărbat rezervat de obicei eroilor din benzi desaate. Urmează câteva schimburi uncomfortable înainte ca Faber să ajungă la ceea ce l-a făcut o stea.

Antrenamentul începe și ritmul crește palpabil. Ieși din bărbat mic și ștrengar a cărui mână tocmai i-am strâns mâna, intră în scenă a lăsat a sălbatic animal, luptându-i și aruncându-i pe cei din calea lui cu o intensitate uimitoare. Energia lui este infecțioasă și toată lumea este nevoie de joc. Mi se pare că este ușor să alegi membrii adevărați ai echipei Alpha; le-ai putea observes la o milă distanță. Există sau încredere în ei, a level of forță brută, putere și abilitate care îi different from luptătorii junior și wannabe din cameră. Foarte repede, această operațiune de scuipat și rumegător începe, urmează urmei, pentru un teren de antrenament pentru lei. Și masculul dominant se afirmă cu aplomb. Băiat bun? Dovezile sunt tulburi din partea mea de corzi.


Apoi mă dezarmez, deși sub formă unei deschideri spre deosebire de or lovitură de ficat. Acest lucru va deveni sau caracteristic comun timpului meu cu Faber. Într-o scurtă pauză de la acțiunea pumnului în față, el aleargă gâfâind, cu ochii mari și zâmbind. „Frate, mă îndrept spre chestia asta la Hollywood în seara asta. A fel de premieră și petrecere. Prietenul meu este regizorul și Sly Stallone vor fi acolo. Vrei sa vii? – Da, da. Misto. Vorbește cu Candy. ”Și, cu asta, a revenit la lupte.

Ușor descumpănit, mă îndepărtez și or găsesc pe Candy în biroul alăturat sălii de sport împreună cu Tom, soțul ei. Este o cameră mică, dezordonată, plină de mănuși, genți și alte accesorii MMA, împreună cu o pătuț care ține bebelușul nou-născut. Poate ca nu this a middle of the city pentru a-ți adduces copilul pe cât ar părea. Foarte repede devine evident că Candy și Tom joacă rolul părintesc în povestea lui Urijah Faber. (‘Îmi conduc viața’, îmi va spune de nenumărate ori în zilele următoare.) Îmi described scurta conversion cu încărcătura lor de vârstă mileocie și Candy rezerva imediat zborurilor. Ea îmi cere să am greș de cartea de îmbarcare to lui Faber, motivând: „He or she will lose doar undeva”. Împreună trebuie să râsul științific al unui cuplu de pacienți, superând că copilul lor va ieși din toate astea într-o zi.

LEGEA # 24 This cinema știi – și multe altele


Antrenament, Tinseltown face semn. Dar nu înainte ca Faber să se ocupe de mai multe probleme de afaceri. Mai întâi, există sau întâlnire de prânz puțin probabilă cu mai multe nume mari din industria stomatologiei (da, într-adevăr). Faber nu poartă altceva decât pantaloni scurți după antrenament, ceea ce consideră că este sau ținută nepotrivită pentru unul dintre restaurantele de top din Sacramento. Un apel rapid către un prieten (el folosește mult acest cuvânt) și niște haine mai respectabile sunt rezervate.

Faber now zboară ca corbul. Pe drum ne oprim la or casă pe care o construiește, support vizităm pe tatăl său pentru or discuss înainte de a fugi lângă apartamentul său (cu totul spartan în afară de câteva branși și de o afiș uriaș). Când ajungem în sfârșit, vorbesc cu prietenul lui, în timp ce Faber se îmbracă la etaj. Mi casa su casa vibe cu cea mai potrivită este tangibilă. Există o căldură printre acești bărbați care adduc slănina acasă rănind pe alții în ring. This or configura careie care îl attracts a mod clear pe Faber, care nu poartă nimic cu el (nici măcar sau cămașă), give reu reește totuși să mute from the sports hall în consulting room în bar fără problem.

Îmi dezvolt sentimentul pentru rețeaua pe care a construit-o. Îl împing pe the. “Îi datorez totul acestor oameni”, spune el. „Pentru mine, dit vorba of a te înconjura de cei pe care îi iubești și ai încredere, fie că e vorba the sau prieteni family. Am decupat falsuri. Știi, oameni care se atașează de tine din cauza succesului tău, pentru că vor ceva ”. Mulți dintre partenerii de afaceri și echipa lui Faber sunt prieteni vechi (Tom, soțul lui Candy, was a prieten în liceu). Îi place să construiască oamenii din jurul său și sunt repede să-l ajute în natură. From example, întâlnirea noastră de prânz prezintă un alt prieten. Acesta nu este un luptător, ci a dentist privat care și-a vanut recent company pentru 40 de milioane de dolari, dintre care sau parte intră într-o nouă afacere cu mai mulți parteneri, dintre care unul la acest Faber. În mai puțin de o oră, am trecut de la covorașe de gimnastică păsări de sânge la mese cu oameni care are care de mai multe neaturi.

The important company of medical technology is adresează lui Faber și partenerilor săi; Aceasta este or afacere serioasă. Energia this ridiculous i se schimbă multe cuvinte, dintre care puține au sens pentru cineva fără fond în ortodonie. Mă de la Faber. The east în mare part tăcut, în afară de zgomotul pe care îl face face face but ceaiul de plantă printr-un paie. Presupun caculi sale aici dit doar să conducă proiectul, or față de admenit în afacere. Give dintr-o dată începe să dominates conversation, discussioning elocvent complexități extracției și implantelor dentare și rolului medicului dentist versus surgeon. The east or forță convingătoare: intelligent, captivant, assertive, give fermecător. Sunt afară. Faptul că scores this unul dintre cei mai mari catigători ai UFC începe să aibă a total sens.

LEGEA # 11 Soarta ta nu este predeterminată


Înapoi în mașină, Faber mi se pare că se încălzește. Râde repede, un tovarăș ușor, give obositor. Timpul în compania lui Faber este sau energie neîncetat de mare. “Îmi place să rămân occupy, să marrow mai departe”, spune the ca explicație. „Zilele mele sunt întotdea for a year. Acum prea mă relaxez. “Întreb deregile exits from power, care formează coloana vertebrală a cărților sale exits, și modul în care acestea se aplică acestui stil de viață or 100 mph.„ Sunt principiile mele “, spune the într-un moment rar al gravitației.„ Apply the gravitaiei. plague tot: la sală, în timpul luptelor, în afaceri și în relații. “

Acest ușor sau batjocorit. On the other hand, Legile lui Faber pot citi ca feedul unui terapeut new age – clișee precum “Ochii înainte” și “Învață din greșelile tale”. Now give this nimic banal without module în care Faber folosește aceste maxime. The vrea ce este medicamentul erogan să spună horn. Și din dovezile prezintă, funcționează. The aceea vrea ca alții să-i urmeze exemplul. Faber arată ca un mentor și voi discuta lungul rolului său auto-numit. Din nou, ar fi tentant să percep acest lucru ca a fel de complex de eroi dacă nu ar fi atât de serios în efortul său de a face oamenii, așa cum vede el, mai bine. ‘Acei băieți de la sală’, spune the, ‘vreau ca ei să fie luptători minunați, dă și ei trebuie să fie pregătiți pentru viață. Copilul pe care l-ai văzut luptând, i-am luat un loc de muncă the construction firm a tatălui meu. Majoritatea băieților trebuie să ducă traiul regulat. This important să îi învățat răbdarea și să-i pregătiți pentru viață după luptă.

SpanishEnglishFrenchRussian