News

Landbauer vizitează compania tipografică Marzek alături de Matthias Krenn, președintele federal al economiei libertății și președintele partidului regional Christian Höbart.

Landbauer vizitează compania tipografică Marzek alături de Matthias Krenn, președintele federal al economiei libertății și președintele partidului regional Christian Höbart.

Și că statisticile privind criminalitatea sunt falsificate. „În sfârșit, trebuie să începem din nou să pedepsim oamenii care comit infracțiuni.” ”

Pauza de masă, involuntar, lungă s-a terminat. Landbauer vizitează compania tipografică Marzek alături de Matthias Krenn, președintele federal al economiei libertății și președintele partidului regional Christian Höbart. Ascultă atent, nu pune întrebări, lasă abuzul altora. Această campanie electorală se referă mai mult la apariții media eficiente decât la o apropiere demonstrativă față de oameni. Un succes – cel puțin o dublare a rezultatului din 2013 (8,21 la sută), de preferință locul al doilea în fața SPÖ – este de așteptat „„ în mod natural ”.

Este vorba de supraviețuire

Verzii au preocupări complet diferite de care să se îngrijoreze. Performanța dvs. din Austria Inferioară va determina, de asemenea, dacă partidul dvs. federal va reveni pe picioare – sau dacă eșecul dvs. în alegerile Consiliului Național a fost începutul sfârșitului. În Schreinergasse din St. Pölten, lumea este încă în regulă. Un magazin alimentar organic, un magazin global, un magazin de pantofi ecologici. Helga Krismer este întâmpinată cu căldură aici. Candidatul de top verde îndrăznește o vizită spontană la domiciliu și întâlnește un simpatizant entuziast. „„ Să nu mă credeți niciodată! ”, Le spune ea lucrătorilor din campanie când iese din casă. “” Ai un schnapps? “” “Ei bine, chiar mai bine!” “

Krismer știe povara pe care trebuie să o asume, dar spune: „„ Dacă vârful eșuează, va fi dificil, dar asta nu a fost niciodată cazul meu. Din fire, sunt cineva căruia îi place să abordeze și să lupte. Sunt puțin neînfricat. “” Veterinarul din Tirol, care locuiește în Baden încă de la universitate, pare abordabil, la pământ, ceea ce este evident și în campania electorală de stradă. „„ Oricum îl cunosc de la televizor ”, spune un bărbat când Krismer îi înmânează o broșură și soia acoperită cu ciocolată, fabricată în Austria Inferioară. “” Nu sunt negativ oricum? “” “Naaa …” “

Încă o încercare de vizită la domiciliu, dar nu mulți sunt acasă până la jumătatea dimineții. O femeie trântește mai mult sau mai puțin ușa în fața nasului lui Krismer. Din cauza Verzilor, a trebuit să-și închidă magazinul de pe Mariahilfer Strasse și aproape că și-a pierdut existența. „„ Dar noi nu suntem verzii vienezi ”,„ încearcă Krismer. Degeaba: “” Este aceeași petrecere. “”

Nu chiar. Cel puțin Verzii Austriei de Jos își doresc să fi învățat din greșelile din trecut. „Am încercat într-adevăr să oferim alegătorilor mai clare alegătorilor”, spune Krismer. “” Pentru a putea vedea că Verzii înțeleg viața de zi cu zi a oamenilor.reduslim Până în seara zilei de 28, voi fi mai inteligent și voi ști dacă a fost acceptat. “”

Pe partea sigură

Este un loc în care nu te-ai aștepta să fie Neos. În mijlocul câmpurilor din întinsul municipiu Gerasdorf, partidul, care este de obicei urban și elegant, se întâlnește într-o pizzerie cu potențiali alegători. Ați invitat să cunoașteți candidata de vârf Indra Collini și consilierul vienez Beate Meinl-Reisinger. Pentru că cei roz concurează în Austria de Jos pentru prima dată. Și din punct de vedere politic, Collini este o ardezie goală. „„ Da, sunt o față proaspătă, dar toți candidații de top concurează pentru prima dată anul acesta ”,„ pune ea în perspectivă. Absolventul în afaceri de 47 de ani vorbește cu un dialect Vorarlberg distinctiv. Acum 20 de ani s-a mutat în Austria de Jos pentru a lucra și locuiește în Brunn am Gebirge de doisprezece ani. Ea a construit organizația Neos în stat în mod voluntar. Ea este purtătorul de cuvânt al statului din toamnă. Și sondajele vorbesc în locul lor: cel mai recent, Neos au fost văzuți la șase procente, înaintea Verzilor. Odată cu aceasta, intrarea în parlamentul de stat ar fi fixată.

Collini și-a prezentat ideile pentru țară în fața a 16 ascultători. Este vorba despre înghețarea datoriilor, transparenței și controlului, deci problemele de bază ale Neos. Mai exact, ea dorește să facă campanie pentru o frână de datorie în constituția statului, „„ combinată cu o frână de cheltuială ”,„ așa cum spune ea. La urma urmei, Austria Inferioară are al doilea cel mai înalt nivel al datoriei după Carintia. Eliminarea reprezentării proporționale este, de asemenea, o prioritate majoră pentru ei. Sistemul, potrivit căruia fiecare partid cu o anumită forță are dreptul la un loc în guvernul provincial, există doar în Austria Superioară. Al treilea mare subiect este îngrijirea copiilor. “” 50 la sută din facilități sunt închise la patru după-amiaza. Trebuie să dezvolți asta. “” Oamenii mănâncă în public. Unul dintre oaspeți observă că nu este necesar să existe o pompă de voluntari în fiecare locație. “” Ar putea fi configurat după cum este necesar. “”

Neos avea nevoie de 1.000 de declarații de sprijin pentru a participa la alegeri.

O semnătură trebuie depusă la biroul municipal. Un obstacol care, potrivit lui Collini, nu a fost ușor de depășit. “” Nu am văzut lucrători bisericești o singură dată convingând oamenii să nu o facă. M-a șocat cât de puternică este tendința de a persista în vechiul sistem “, a spus Collini.

Cisterna continuă

Pentru că majoritatea oamenilor de aici au senzația că Tanker Niederösterreich va continua să călătorească în aceeași direcție mult timp, deși din motive diferite. Datele economice sunt inferioare acelora. Peter Mayerhofer, economist regional la institutul de cercetare economică Wifo, vede Austria de Jos în datele cheie ale tendinței federale, însă consideră că statele federale occidentale sunt regiunile economice mai dinamice datorită apropierii lor de sudul Germaniei. „Austria de Jos este departe.” „Diferențele clare de dezvoltare sunt caracteristice statului federal. Puterea economică din sudul Vienei este cu mult peste media națională, nordul Weinviertel rămâne semnificativ în urmă. Pentru a combate slăbiciunea economică și emigrația de acolo, cercetătorul recomandă crearea de rețele dincolo de graniță, de exemplu în domeniul turismului. Și către o „„ politică regională orientată spre capitalul uman ””, adică pentru a îmbunătăți zona de acolo cu cultură și locuri de muncă atractive, astfel încât Austriecii inferiori calificați să poată găsi locuri de muncă interesante și un mediu de viață interesant pentru timpul liber.

Când guvernatorul se grăbește prin Austria de Jos, ea se războiește despre „„ proiecte far cu carismă în toată Europa ””. Ea are ocazia să facă acest lucru cu binecuvântarea de milioane de dolari pentru Universitatea de Excelență în Gugging și prezentarea viitorului sediu RWA din Korneuburg.

Într-o țară în care alegătorii au oferit de bunăvoie ÖVP cu o majoritate de puțin sub cincizeci la sută la ultimele alegeri, „teama de atotputernicie” nu este o problemă crucială, spune Peter Filzmaier. “” Cu scopul electoral de a sparge absolutul, vă mobilizați doar propriile clase de bază. “”

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Liderul FPÖ, Heinz-Christian Strache, a respins o posibilă coaliție formată din trei partide după alegerile Consiliului Național. El crede că acest lucru nu este „oportun”, a declarat joi Strache jurnaliștilor din Innsbruck. Președintele partidului a făcut un referendum privind acordul de liber schimb CETA – așa cum a indicat deja Norbert Hofer, al doilea pe lista albastră – o condiție a coaliției.

Populația este necesară ca autoritate de reglementare. „Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a corecta deciziile parlamentare”, a spus Strache. Cu toate acestea, FPÖ nu este în mod fundamental împotriva acordurilor de liber schimb. Cu toate acestea, din moment ce acordurile precum CETA sunt negociate în fundal, în cele din urmă nu va merge fără referendum. Jurisdicția statului național are cu siguranță nevoie de ea, a spus Strache.

Șeful FPÖ a împrumutat din Elveția nu numai atunci când a venit să solicite o democrație mai directă. Pentru că, în timp ce considera că o coaliție cu trei partide nu este „oportună”, Strache a adus în discuție posibilitatea unui așa-numit „guvern de concentrare” bazat pe modelul elvețian. „„ Fiecare partid primește peste zece procente responsabilitate guvernamentală, de exemplu ”, a declarat Partidul Libertății. Majoritățile trebuie apoi căutate în parlament.

Scopul FPÖ este „de a câștiga cât mai mult posibil”, a spus Strache. Practic orice este posibil, dar lupți pentru a fi “” cât mai sus pe podium. FPÖ are „„ multe mari personalități ”„ pentru posturi ministeriale pentru o posibilă participare a guvernului, Strache dându-i ca exemple pe Herbert Kickl și Norbert Hofer. Oameni precum LHStv din Austria Superioară. Manfred Haimbuchner sau liderul tirolez al FPÖ Markus Abwerzger ar prefera să se vadă situate în țări. “” Haimbuchner poate fi viitorul guvernator al Austriei Superioare, iar Abwerzger are un obiectiv clar – de a deveni numărul doi în Tirol “, a spus Strache.

Liderul FPÖ a criticat aspru actualul guvern roșu-negru și a văzut ambele părți într-o criză de credibilitate. „Turbo-capitaliști” precum Tal Silberstein sau Hans Peter Haselsteiner ar fi printre cei mai apropiați consilieri ai șefului SPÖ Christian Kern. „„ Poți să afli și din faptul că Alfred Gusenbauer nu-și face gâtul plin ”, a ironizat Strache. Șeful FPÖ a văzut, de asemenea, o „„ mare necinste ”„ cu ministrul de externe și candidatul superior al ÖVP Sebastian Kurz. Pentru că plecarea fostului șef al ÖVP Reinhold Mitterlehner a fost planificată cu mult timp în avans, așa cum s-ar dovedi ziarele apărute recent. În plus, Kurz a fost implicat în toate deciziile guvernamentale din ultimii ani, așa că el era vechiul ÖVP, a adăugat Strache.

Citiți știrile acum 1 lună gratuit! * * Testul se încheie automat. Mai multe despre acest lucru ▶Câștigă acum adevărate căști wireless de la JBL! (E-media.at) Acces nou (yachtrevue.at) 8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at) Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gust .at) În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocajelor? (trend.at) Cele mai bune 35 de serii familiale pentru a râde și a te simți bine (tv-media.at) E-Scooter în Viena: toți furnizorii și Prețuri 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Autentificare Conectează-te cu Facebook Henry Knuddi Vineri, 22 septembrie 2017 10:23 raport

de ce este fpö împotriva ceta, deoarece bumstis acolo nu poate vinde fire

mfp7764 Vineri, 22 septembrie 2017 13:32

Bumsti are mai mult în pere decât tu în degetul mic, Punch

Conectați-vă Conectați-vă cu Facebook Pagina 1 din 1  

Ex-LHStv din Salzburg. Arno Gasteiger a demisionat din ÖVP în semn de protest. Guvernul are o față liberă “” cu un pic de machiaj turcoaz sau negru “”.

Fostul adjunct al guvernatorului din Salzburg, Arno Gasteiger, a demisionat din Partidul Popular, în semn de protest împotriva partidului federal ÖVP sub cancelarul Sebastian Kurz. Cu câteva zile în urmă, după 47 de ani ca membru al Wirtschaftsbund, și-a încheiat calitatea de membru al partidului, după cum au raportat „„ Salzburger Nachrichten ”” (SN) și „„ Krone ”” în edițiile lor de astăzi, miercuri.

De asemenea, interesant: Ce dezvăluie limbajul corpului despre Sebastian Kurz

Într-o scrisoare adresată președintelui regional al Asociației Economice din Salzburg, Konrad Steindl, Gasteiger a dat mai multe motive pentru demersul său. “” Partidul Popular a fost un partid democratic al centrului politic. Sub Kurz a devenit o mișcare populistă de dreapta. “” Conținutul guvernului federal condus de Kurz este dominat de FPÖ. Guvernul are o față liberală „„ cu un pic de machiaj turcoaz sau negru ””, a citat „„ Salzburger Nachrichten ”„ în scrisoarea de adio.

“Pentru o perioadă scurtă de timp Co, xenofobia este opțiunea oportunistă pentru succesul politic ”

Kurz, în conformitate cu FPÖ, se angajează să mobilizeze dispoziția împotriva refugiaților, migranților și străinilor. “” Deja în timpul campaniei electorale, a apărut impresia că Kurz a privit refugiații ca ceva de genul unor bunuri răsfățate care ar trebui returnate imediat expeditorului. În părți mari ale FPÖ, naționalismul, rasismul și xenofobia sunt ancorate genetic. Pe scurt Xenofobia companiei este opțiunea oportunistă pentru succesul politic “,” a scris Gasteiger. Ca exemplu, el a citat poziția guvernului cu privire la pactul migrațional.

© APA / ROBERT JAEGER Vice-cancelar Heinz-Christian Strache cu cancelarul federal Sebastian Kurz

O altă critică a lui Gasteiger se adresează departamentelor FPÖ. “” La formarea guvernului, Kurz a predat întregul aparat de securitate, poliția, armata și toate serviciile de securitate extremei drepte. “” Gasteiger citează, de asemenea, politica educațională. Principiul “” găsim viitorul în trecut “” și “” dictarea politică în loc de pregătirea științifică “” este folosit aici.

Critica “” a imaginii de sine a lui Kurz în politica socială “”

În cele din urmă, fostul politician a criticat „„ imaginea de sine a lui Kurz în politica socială ””. Acest lucru este evident în bonusul pentru copii. “” Cei cu venituri mari primesc 1.500 de euro din impozite – acest lucru este foarte pozitiv în Austria, o țară cu impozite mari. Părinții singuri săraci primesc în plus 250 de euro pe an prin reducerea contribuției la asigurările de șomaj. Cei care au cea mai mare nevoie primesc puțin. „Dă-i celor bogați și ține-i pe săraci pe scurt” ”, a spus Gasteiger. Pentru străinii cu o slabă cunoaștere a limbii germane, venitul minim ar trebui redus cu 300 de euro. „Le este mai puțin foame decât cei care vorbesc bine germana, plătesc mai puțin pentru chirie?” „

Un spin în partea lui Gasteiger este modul în care critica este tratată în partid. Partidul Popular dinaintea lui Sebastian Kurz a avut prea multe dispute în public. „Acum a trecut la cealaltă extremă și s-a transformat într-un club de închinare pe termen scurt.” „Preocupările ar fi respinse cu referire la sondajele de opinie. Gasteiger a subliniat apoi că criticile nu au fost îndreptate către Asociația Economică din Salzburg. Demisia sa acolo este singura modalitate de a-și pune capăt calității de membru al Partidului Popular Austriac.

Partidul Popular din Salzburg: „„ Nu supraestimați ”„

Directorul general al Partidului Popular din Salzburg, Wolfgang Mayer, a declarat miercuri APA că plecarea lui Gasteiger din partid a fost observată cu regret. Nici nu vrem să-i supraestimăm scrierile. Cooperarea cu partidul federal este mai bună decât a fost de multă vreme. “” De când Sebastian Kurz a devenit președinte al partidului, pentru prima dată în istoria recentă a partidului, au fost înregistrate creșteri nete “constante și măsurabile” în înregistrările partidului.

SpanishEnglishFrenchRussian